Dado për bashkim me valvul të konvertueshme radiatori me një tub, të serisë 455.

Shko te
R41277_C.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Dado për bashkim me valvul të konvertueshme radiatori me një tub, të serisë 455.

Të dhënat teknike

Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Dado për bashkim me valvul të konvertueshme radiatori me një tub, të serisë 455. Lustër: krom.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi