Навртка за спојница на конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Оди до
R41277_C.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Навртка за спојница на конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Технички податоци

Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Навртка за спојница на конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455. Завршница: хроматска.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi