Seritë 328

Valvul radiatori për sistemet me dy tuba.

Shko te
328.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul radiatori për sistemet me dy tuba.
Komplet me lidhje me sondë.
Për sondën e jashtme Ø 15 mm (seria 454). Për tubat prej bakri, teke dhe plastike me shumë shtresa.
Lidhjet në dysheme.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Distanca qendrore kryesore: 40 mm
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori për sistemet me dy tuba. Komplet me lidhje me sondë. Për sondën e jashtme Ø 15 mm (seria 454). Për tubat prej bakri, teke dhe plastike me shumë shtresa. Lidhjet në dysheme. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: 23 p. 1,5, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Kv: 1,8 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
2549d073-70c7-4c96-9fd0-9db4df09e80e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi