Seritë 452

Valvul radiatori për sistemet me një tub.

Shko te
452.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul radiatori për sistemet me një tub.
Plotësuar me:- shabllon;- pllakë mbuluese e murit;- lidhje e sondës.
Për sondën e jashtme Ø 15 mm (seria 454). Për tubat prej bakri, teke dhe plastike me shumë shtresa.
Lidhjet në mur.
Shpejtësitë e fluksit në radiator: 50 %.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Distanca qendrore kryesore: 40 mm
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori për sistemet me një tub. Plotësuar me: - shabllon; - pllakë mbuluese e murit; - lidhje e sondës. Për sondën e jashtme Ø 15 mm (seria 454). Për tubat prej bakri, teke dhe plastike me shumë shtresa. Lidhjet në mur. Shpejtësitë e fluksit në radiator: 50 %. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Kv: 2,2 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
239202b8-0e15-4b98-b772-65303f6c6452

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi