Seritë 456

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik.

Shko te
456400.png
456400_dim~-~page-1.png
456400.png
456400_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Distanca qendrore kryesore: 35 mm
Lustër: krom
Lidhja e sondës: 33 cm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e radiatorit Lidhja e tubave Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 35 mm. Lustër: krom. Lidhja e sondës: 33 cm. Kv: 1,6 m³/h.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. lidhja e radiatorit: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 35 mm. Lustër: krom. Lidhja e sondës: 33 cm. Kv: 1,6 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi