Seritë 4496

Shabllon muri.  

Shko te
449640.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Shabllon muri.
 
Për valvulat e serisë: 4501, 452, 328, 348 dhe 455.

Të dhënat teknike

Distanca qendrore kryesore: 40 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Shabllon muri.   Për valvulat e serisë: 4501, 452, 328, 348 dhe 455. Distanca qendrore kryesore: 40 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi