Серија 4496

Ѕиден шематски приказ (шаблон).  

Оди до
449640.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ѕиден шематски приказ (шаблон).
 
За вентили серија 4501, 452, 328, 348 и 455.

Технички податоци

Главно централно растојание: 40 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Ѕиден шематски приказ (шаблон).   За вентили серија 4501, 452, 328, 348 и 455. Главно централно растојание: 40 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi