Серија 215

CALEFFI CODE, Порта PRO.Безжичен повеќезонска порта за регулирање на температура, со интегриран GSM, UMTS или LTE модем.

Оди до
215100%20BLK.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Порта PRO.Безжичен повеќезонска порта за регулирање на температура, со интегриран GSM, UMTS или LTE модем.
Работа преку апликацијата CALEFFI CODE® (потребна е поврзаност за Wi-Fi или Ethernet и Bluetooth® за инсталација).
Работи со микро SIM (не е испорачана).
Компатибилен со поврзување MODBUS-RTU.
Компатибилен со OpenTherm ® поврзаност.
РЕГИСТРИРАН ДИЗАЈН.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C
Класа за заштита: IP 30
Оцена на контакт (24V): 1 A
Завршница: црна RAL 9005
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Порта PRO. Безжичен повеќезонска порта за регулирање на температура, со интегриран GSM, UMTS или LTE модем. Работа преку апликацијата CALEFFI CODE® (потребна е поврзаност за Wi-Fi или Ethernet и Bluetooth® за инсталација). Работи со микро SIM (не е испорачана). Компатибилен со поврзување MODBUS-RTU. Компатибилен со OpenTherm ® поврзаност. РЕГИСТРИРАН ДИЗАЈН. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Класа за заштита: IP 30. Оцена на контакт (24V): 1 A. Завршница: црна RAL 9005. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти