Caleffi Schemes
СОФТВЕР

Caleffi Schemes

Колекција на едноставни и функционални решенија во согласност со модерната технологија на постројки

Caleffi Schemes application
СКИЦИ НА CALEFFI
Изберете го системскиот дијаграм
  • Софтверот за скици на Caleffi нуди дијаграми на системи кои се лесни за разбирање во нивниот состав и оперативна логика и едноставни за имплементација, како за инсталирање хидраулични компоненти, така и за изведување на релевантните електрични поврзувања. 
     

Како функционира?

3 ЕДНОСТАВНИ ЧЕКОРИ

Schemi Caleffi step 1

Чекор 1 - Изберете ја скицата

Создајте ја скицата на системот од интерес со помош на нашите предлози, изберете ги производите и брзо пополнете ги спецификациите.
Schemi Caleffi step 2

Чекор 2 - Зачувајте ја во PDF

Преземете ја и зачувајте ја скицата во .pdf, вклучувајќи ги легендите и ставките за спецификација за компонентите на Caleffi.
Schemi Caleffi step 3

Чекор 3 - Преземете ја како DXF

Преземете ја верзијата .dxf (вклучувајќи ја легендата) и вметнете ја во вашиот проект со датотеки во AutoCad.

Пет причини за да ги користите скиците на Caleffi

Caleffi Schemes solutions icon
МНОГУ РЕШЕНИЈА

Шематски дијаграми на системи кои се лесно разбирливи во нивниот состав и оперативна логика; едноставни за правење, приспособување, калибрирање и/или балансирање; лесни за следење и управување

Caleffi Schemes functional icon
ЕДНОСТАВНИ И ФУНКЦИОНАЛНИ

Консултирајте се со системските дијаграми, визуелизирајте ги уредите кои се разликуваат еден од друг, но имаат слични функции и дознајте повеќе за карактеристиките и перформансите на сите компоненти на Caleffi
 

Schemi Caleffi devices icon
СИТЕ УРЕДИ

Користете дијаграми од компјутери, таблети и паметни телефони за дизајнирање и извршување работи, калибрација на компоненти, операции за тестирање, функционални проверки и работи за одржување

Caleffi Schemes update icon
СЕКОГАШ АЖУРИРАНИ

Обезбедете секогаш ажурирани информации за предложените производи преку интеграција со базата на податоци на веб-страницата

Schemi Caleffi web based
ЗАСНОВАНИ НА ВЕБ

Скиците на Caleffi се онлајн-софтвер, достапен со едно кликнување. Не бараат никаква инсталација и претплата

Врти