Серија 4493

Рачка за брави.

Оди до
449300%20BLK.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачка за брави.

Цртежи и спецификации

Број на дел Завршница
3D модели
Текст за опис
Рачка за брави. Завршница: црна RAL 9005.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi