ПРЕГЛЕДАЈТЕ ГИ КАТЕГОРИИТЕ НА

Далечински систем за термичка регулација (CALEFFI CODE®)

Системот CALEFFI CODE® овозможува далечинско и одделно регулирање на температурата во поединечните простории со помош на апликацијата CALEFFI CODE®, обезбедувајќи совршено ниво на удобност за секој корисник.