Серија 215

CALEFFI CODE®, Comfort control. Контрола на удобност Безжична електронска контрола за термостатски или конвертибилни вентили на радијаторот.

Оди до
215510.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Comfort control.
Контрола на удобност Безжична електронска контрола за термостатски или конвертибилни вентили на радијаторот.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V)
Класа за заштита: IP 30
Завршница: бела RAL 9003
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Comfort control. Контрола на удобност Безжична електронска контрола за термостатски или конвертибилни вентили на радијаторот. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V). Класа за заштита: IP 30. Завршница: бела RAL 9003. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти