Серија 215

CALEFFI CODE®, Sensor. Сензор Безжичен сензор за температура на околината.

Оди до
215001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Sensor.
Сензор Безжичен сензор за температура на околината.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V)
Класа за заштита: IP 30
Завршница: бела RAL 9003
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Sensor. Сензор Безжичен сензор за температура на околината. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V). Класа за заштита: IP 30. Завршница: бела RAL 9003. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти