Серија 215

CALEFFI CODE®, Сензор PROБезжичен сензор за температура на околината со контакт со бојлерот.

Оди до
215001%20BLK.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сензор PROБезжичен сензор за температура на околината со контакт со бојлерот.
Комплетно со 2 x 1,5 V AAA батерии (вклучени во пакетот).
Работи преку порта, порта PRO и апликација CALEFFI CODE®.
Компатибилен со батерии на полнење.
РЕГИСТРИРАН ДИЗАЈН.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V)
Класа за заштита: IP 30
Оцена на контакт (24V): 1 A
Завршница: црна RAL 9005
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Сензор PRO Безжичен сензор за температура на околината со контакт со бојлерот. Комплетно со 2 x 1,5 V AAA батерии (вклучени во пакетот). Работи преку порта, порта PRO и апликација CALEFFI CODE®. Компатибилен со батерии на полнење. РЕГИСТРИРАН ДИЗАЈН. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V). Класа за заштита: IP 30. Оцена на контакт (24V): 1 A. Завршница: црна RAL 9005. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти