Seritë 215

CALEFFI CODE, Sensor PROSensor temperature ambienti me valë, me kontakt boileri.

Shko te
215001%20BLK.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sensor PROSensor temperature ambienti me valë, me kontakt boileri.
Pajisur me 2 bateri 1,5 V AAA (të përfshira në pako).
Punon përmes Gateway, Gateway PRO dhe aplikacionit CALEFFI CODE®.
Kompatibël me bateritë e rikarikueshme.
PROJEKT I REGJISTRUAR.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: me bateri (2 x 1,5 V)
Klasa e mbrojtjes: IP 30
Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A
Lustër: RAL 9005 e zezë
Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sensor PRO Sensor temperature ambienti me valë, me kontakt boileri. Pajisur me 2 bateri 1,5 V AAA (të përfshira në pako). Punon përmes Gateway, Gateway PRO dhe aplikacionit CALEFFI CODE®. Kompatibël me bateritë e rikarikueshme. PROJEKT I REGJISTRUAR. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: me bateri (2 x 1,5 V). Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A. Lustër: RAL 9005 e zezë. Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Lëviz poshtë-lart