Seritë 4493

Çelësa për valvulat bllokuese.

Shko te
449300%20BLK.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelësa për valvulat bllokuese.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lustër
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelësa për valvulat bllokuese. Lustër: RAL 9005 e zezë.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi