Seritë 7003

PLURIMOD® EASY ULTRA, Kasetë e brendshme me bazament të zinkuar dhe dyer të lyera për ambiente të brendshme.

Shko te
700306.png
700306_dim~-~page-1.png
700306_app~-~page-1.png
700306.png
700306_dim~-~page-1.png
700306_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kasetë e brendshme me bazament të zinkuar dhe dyer të lyera për ambiente të brendshme.
Plotësuar me:- njësi zonifikuese me 2 palë valvula me sferë, 1" M;- kllapë suporti e përbërë me izolim termik;- PICV DN 25, shpejtësia maks. e fluksit 1,8 m3/h;- shabllon i përbërë për pastrimin e sistemit;- filtër i inspektueshëm me mbajtës sonde;- 2 shina për pozicionimin e funksioneve të ujit të ngrohtë shtëpiak të serisë 7000.
Për kodet 750725, 750745.
Pajisur me kornizë përfundimtare, thellësia e së cilës mund të rregullohet midis 130 dhe 160 mm.
Për përdorim në instalimet vertikale dhe horizontale dhe me hyrje në anën e majtë dhe të djathtë të kutisë.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë
Thellësia: 130–160 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Lartësia
Gjerësia
480 mm
Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës
180–1800 l/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë e brendshme me bazament të zinkuar dhe dyer të lyera për ambiente të brendshme. Me izolim. Plotësuar me: - njësi zonifikuese me 2 palë valvula me sferë, 1" M; - kllapë suporti e përbërë me izolim termik; - PICV DN 25, shpejtësia maks. e fluksit 1,8 m3/h; - shabllon i përbërë për pastrimin e sistemit; - filtër i inspektueshëm me mbajtës sonde; - 2 shina për pozicionimin e funksioneve të ujit të ngrohtë shtëpiak të serisë 7000. Për kodet 750725, 750745. Pajisur me kornizë përfundimtare, thellësia e së cilës mund të rregullohet midis 130 dhe 160 mm. Për përdorim në instalimet vertikale dhe horizontale dhe me hyrje në anën e majtë dhe të djathtë të kutisë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 130–160 mm. Lartësia: 480 mm. Gjerësia: 480 mm. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 180–1800 l/h.
SCIP code
9ecc6e2c-cf2e-4d53-8107-052a1910e4f7

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi