Серија 7003

PLURIMOD® EASY ULTRA, Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста.

Оди до
700306.png
700306_dim~-~page-1.png
700306_app~-~page-1.png
700306.png
700306_dim~-~page-1.png
700306_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста.
Комплетно со:- зонска единица со 2 пара топчести вентили, 1" М;- композитен потпорен држач со топлинска изолација;- PICV DN 25, макс. проток 1,8 m3/h;- композитен шаблон за чистење на системот;- филтер што може да се прегледа со држач за сонда;- 2 водилки за позиционирање на функциите за вода во домаќинството од серијата 7000.
За шифрите 750725, 750745.
Опремен со завршна рамка, чија длабочина може да се прилагоди помеѓу 130 и 160 mm. За употреба во вертикални и хоризонтални инсталации и со влез и од левата и од десната страна на кутијата.
Со изолација.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Длабочина: 130–160 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Користете Висина
ширина
480 mm
Опсег на регулација на брзината на проток
180–1800 l/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста. Со изолација. Комплетно со: - зонска единица со 2 пара топчести вентили, 1" М; - композитен потпорен држач со топлинска изолација; - PICV DN 25, макс. проток 1,8 m3/h; - композитен шаблон за чистење на системот; - филтер што може да се прегледа со држач за сонда; - 2 водилки за позиционирање на функциите за вода во домаќинството од серијата 7000. За шифрите 750725, 750745. Опремен со завршна рамка, чија длабочина може да се прилагоди помеѓу 130 и 160 mm. За употреба во вертикални и хоризонтални инсталации и со влез и од левата и од десната страна на кутијата. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Завршница: бела RAL 9010. Длабочина: 130–160 mm. Висина: 480 mm. ширина: 480 mm. Опсег на регулација на брзината на проток: 180–1800 l/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi