Серија 7000

PLURIMOD, Комплет за водомери за вода во домаќинството.

Оди до
700050.png
700050_dim~-~page-1.png
700050_ins~-~page-1.png
700050.png
700050_dim~-~page-1.png
700050_ins~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за водомери за вода во домаќинството.

Технички податоци

средно: домашна вода

Сертификати

ACS
MI001

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Среден температурен опсег
3D модели
Текст за опис
Комплет за водомери за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 30–90 °C. средно: домашна вода.
SCIP code
1d6e9e0a-698c-40b8-a32a-8082d738b273
Тежина на пулсот
10 l/imp.
3D модели
Текст за опис
Комплет за водомери за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 30–90 °C. средно: домашна вода. Тежина на пулсот: 10 l/imp..
SCIP code
525e071e-1294-47ba-885b-b75a5366e732
3D модели
Текст за опис
Комплет за водомери за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 0–30 °C. средно: домашна вода.
SCIP code
42d6dd6c-c45d-4692-a208-b31b65420cfb
Тежина на пулсот
10 l/imp.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Комплет за водомери за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 0–30 °C. средно: домашна вода. Тежина на пулсот: 10 l/imp..
SCIP code
6fea2f52-057d-4ebb-893e-28377f42d9eb