Seritë 7000

PLURIMOD, Paketë e matësit të ujit shtëpiak.

Shko te
700050.png
700050_dim~-~page-1.png
700050_ins~-~page-1.png
700050.png
700050_dim~-~page-1.png
700050_ins~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë e matësit të ujit shtëpiak.

Të dhënat teknike

Mesatare: ujë i pijshëm

Certifikimet

ACS
MI001

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Gama e temperaturës mesatare
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë e matësit të ujit shtëpiak. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 30–90 °C. Mesatare: ujë i pijshëm.
SCIP code
1d6e9e0a-698c-40b8-a32a-8082d738b273
Pesha impulsive
10 l/imp.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë e matësit të ujit shtëpiak. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 30–90 °C. Mesatare: ujë i pijshëm. Pesha impulsive: 10 l/imp..
SCIP code
525e071e-1294-47ba-885b-b75a5366e732
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë e matësit të ujit shtëpiak. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 0–30 °C. Mesatare: ujë i pijshëm.
SCIP code
42d6dd6c-c45d-4692-a208-b31b65420cfb
Pesha impulsive
10 l/imp.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë e matësit të ujit shtëpiak. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 0–30 °C. Mesatare: ujë i pijshëm. Pesha impulsive: 10 l/imp..
SCIP code
6fea2f52-057d-4ebb-893e-28377f42d9eb