LEGIOMIX, Pjesë rezervë për valvulën përzierëse elektronike me dezinfektim të programueshëm termik të serisë 6000 me lidhje me fllanxhë.

Shko te
F69807.png
F69807.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë rezervë për valvulën përzierëse elektronike me dezinfektim të programueshëm termik të serisë 6000 me lidhje me fllanxhë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvulën përzierëse elektronike me dezinfektim të programueshëm termik të serisë 6000 me lidhje me fllanxhë.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi