Seritë 6000

LEGIOMIX, Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 230 V. Konektor me fllanxhë PN 16.

Shko te
600006.png
600006_dim~-~page-1.png
600006.png
600006_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 230 V. Konektor me fllanxhë PN 16.
Me mikroçelës ndihmës
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C
Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: (6,5+10,5) VA
Klasa e mbrojtjes: IP 65

Certifikimet

CE
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 230 V. Konektor me fllanxhë PN 16. Me mikroçelës ndihmës Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+10,5) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 90,0 m³/h.
SCIP code
22680f45-6de7-4efb-be52-587451465205
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 230 V. Konektor me fllanxhë PN 16. Me mikroçelës ndihmës Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+10,5) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 105,0 m³/h.
SCIP code
c4f2d9cb-edac-4b36-bbf0-b16dd865c112

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart