Резервни делови за електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција од серија 6000 со прирабнички приклучоци.

Оди до
F69807.png
F69807.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни делови за електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција од серија 6000 со прирабнички приклучоци.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција од серија 6000 со прирабнички приклучоци.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi