Серија 6000

LEGIOMIX, Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Приклучоци со прирабници PN 16.

Оди до
600006.png
600016_dim~-~page-1.png
600006.png
600016_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Приклучоци со прирабници PN 16.

Со помошен микропрекинувач.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C
Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: (6,5+10,5) VA
Класа за заштита: IP 65

Сертификати

ACS
CE
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN Kv
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Приклучоци со прирабници PN 16. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+10,5) VA. Класа за заштита: IP 65. DN: DN 65 (тело). Kv: 90,0 m³/h.
SCIP code
92c20354-5ab6-46e9-b2e2-da06a1bb9fce
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Приклучоци со прирабници PN 16. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+10,5) VA. Класа за заштита: IP 65. DN: DN 80 (тело). Kv: 105,0 m³/h.
SCIP code
58c19c61-04fe-4115-b60b-cc559840402b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти