Seritë 6000

LEGIOMIX®, Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektor me fllanxhë PN 16.

Shko te
600006.png
600016_dim~-~page-1.png
600006.png
600016_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektor me fllanxhë PN 16.

Me mikroçelës ndihmës
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C
Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Konsumi i energjisë: (6,5+10,5) VA
Klasa e mbrojtjes: IP 65

Certifikimet

ACS
CE
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektor me fllanxhë PN 16. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+10,5) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. DN: DN 65 (trupi). Kv: 90,0 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektor me fllanxhë PN 16. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+10,5) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. DN: DN 80 (trupi). Kv: 105,0 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart