Seritë 7550

Konvertues MODBUS-RTU/BACnet për lidhjet me sistemet BMS.

Shko te
755052.png
755052_dim.ai
755052.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Konvertues MODBUS-RTU/BACnet për lidhjet me sistemet BMS.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: -40–75 °C
Gama e funksionimit (lagështia) UR: 5–90 %
Furnizimi me energji elektrike: 12-24 V (AC)
Konsumi i energjisë: 2,5 W

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Konvertues MODBUS-RTU/BACnet për lidhjet me sistemet BMS. Gama e temperaturës së ambientit: -40–75 °C. Gama e funksionimit (lagështia) UR: 5–90 %. Furnizimi me energji elektrike: 12-24 V (AC). Konsumi i energjisë: 2,5 W.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi