Серија 7550

MODBUS-RTU/BACnet конвертор за поврзување со BMS системи.

Оди до
755052.png
755052_dim.ai
755052.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

MODBUS-RTU/BACnet конвертор за поврзување со BMS системи.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: -40–75 °C
Работен опсег (влажност) RH: 5–90 %
Напојување со електрична енергија: 12-24 V (AC)
потрошувачка на енергија: 2,5 W

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
MODBUS-RTU/BACnet конвертор за поврзување со BMS системи. Опсег на амбиентална температура: -40–75 °C. Работен опсег (влажност) RH: 5–90 %. Напојување со електрична енергија: 12-24 V (AC). потрошувачка на енергија: 2,5 W.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator