Seritë 7003

Modul hidraulik PLURIMOD EASY ULTRA 1”.

Shko te
700306002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Modul hidraulik PLURIMOD EASY ULTRA 1”.
Plotësuar me:
- 2 çifte valvulash me sferë 1” M;
- PICV DN 25, shpejtësia maks. e fluksit: 1,8 m3/h;
- gjithë ankoruesit dhe vidhat e montimit;
- izolim i plotë me PPE.
Me izolim.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul hidraulik PLURIMOD EASY ULTRA 1”. Me izolim. Plotësuar me: - 2 çifte valvulash me sferë 1” M; - PICV DN 25, shpejtësia maks. e fluksit: 1,8 m3/h; - gjithë ankoruesit dhe vidhat e montimit; - izolim i plotë me PPE. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 180–1800 l/h.
SCIP code
21b4bb62-9527-43c3-8fb4-03387d1d5773

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi