Серија 7003

PLURIMOD EASY ULTRA 1" хидрауличен модул.

Оди до
700306002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

PLURIMOD EASY ULTRA 1" хидрауличен модул.
Комплетно со:
- 2 пара топчести вентили од 1” М;
- PICV DN 25, макс. проток: 1,8 m3/h;
- сите котви и завртки за монтирање;
- PPE целосна изолација.
Со изолација.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Користете Опсег на регулација на брзината на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
PLURIMOD EASY ULTRA 1" хидрауличен модул. Со изолација. Комплетно со: - 2 пара топчести вентили од 1” М; - PICV DN 25, макс. проток: 1,8 m3/h; - сите котви и завртки за монтирање; - PPE целосна изолација. поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M. Опсег на регулација на брзината на проток: 180–1800 l/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi