Seritë 116

Kontrollues termostatik për qarqet e riqarkullimit me funksion dezinfektimi termik automatik.

Shko te
116240.png
116240.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kontrollues termostatik për qarqet e riqarkullimit me funksion dezinfektimi termik automatik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës së dezinfektimit: 70 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

WMTS 468 WM-40195

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kontrollues termostatik për qarqet e riqarkullimit me funksion dezinfektimi termik automatik. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–60 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 70 °C. DN: DN 15 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kontrollues termostatik për qarqet e riqarkullimit me funksion dezinfektimi termik automatik. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–60 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 70 °C. DN: DN 20 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi