Серија 116

Термостатски контролер за кола за кружење со автоматска функција за термичка дезинфекција.

Оди до
116240.png
116240.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски контролер за кола за кружење со автоматска функција за термичка дезинфекција.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

WMTS 468 WM-40195

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски контролер за кола за кружење со автоматска функција за термичка дезинфекција. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Термостатски контролер за кола за кружење со автоматска функција за термичка дезинфекција. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi