Серија 116

Додатен мерач на температура за термостатски регулатори од серија 116.

Оди до
116010.png
116010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Додатен мерач на температура за термостатски регулатори од серија 116.

Технички податоци

Вага за мерач на температура: 0–80 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Додатен мерач на температура за термостатски регулатори од серија 116. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi