Серија 116

Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство.

Оди до
116140.png
116140_sez2~-~page-1.png
116140_dim~-~page-1.png
116140.png
116140_sez2~-~page-1.png
116140_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

DVGW DIN CERT
WRAS
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. DN: DN 25 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. DN: DN 32 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi