Серија 116

Картриџ за функција за термичка дезинфекција контролирана од актуатор.

Оди до
116000.png
116000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Картриџ за функција за термичка дезинфекција контролирана од актуатор.

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Картриџ за функција за термичка дезинфекција контролирана од актуатор.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator