Серија 116

Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство.

Оди до
116240.png
116240_bol~-~page-1.png
116240_sez~-~page-1.png
116240_app~-~page-1.png
116240_app1~-~page-1.png
116240_ins1~-~page-1.png
116240.png
116240_bol~-~page-1.png
116240_sez~-~page-1.png
116240_app~-~page-1.png
116240_app1~-~page-1.png
116240_ins1~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

DVGW DIN CERT
WRAS
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 25 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за кола за рециркулација на топла вода за домаќинство. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 32 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi