Seritë 116

Fishek për funksionin e dezinfektimit termik, që kontrollohet nga një aktuator.

Shko te
116000.png
116000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek për funksionin e dezinfektimit termik, që kontrollohet nga një aktuator.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Fishek për funksionin e dezinfektimit termik, që kontrollohet nga një aktuator.
SCIP code
4d191769-7e8f-4b8d-8c42-d0a03cd3085a

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator