Seritë 630

Aktivizues termoelektrik.

Shko te
630102.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktivizues termoelektrik.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–55 °C
Gama e temperaturës mesatare - Shënim: senza ghiaccio
Konsumi i energjisë: 4 W, 11 W
Klasa e mbrojtjes: IP 20

Certifikimet

CE
ENEC13

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktivizues termoelektrik. Gama e temperaturës mesatare: 0–55 °C (senza ghiaccio). Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 4 W. Konsumi i energjisë: 11 W. Klasa e mbrojtjes: IP 20.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktivizues termoelektrik. Gama e temperaturës mesatare: 0–55 °C (senza ghiaccio). Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 4 W. Konsumi i energjisë: 11 W. Klasa e mbrojtjes: IP 20.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi