Серија 630

Термоелектричен активатор.

Оди до
630102.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термоелектричен активатор.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–55 °C
Среден температурен опсег - Белешки: senza ghiaccio
потрошувачка на енергија: 4 W, 11 W
Класа за заштита: IP 20

Сертификати

CE
ENEC13

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Среден температурен опсег: 0–55 °C (senza ghiaccio). Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 4 W. потрошувачка на енергија: 11 W. Класа за заштита: IP 20.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Среден температурен опсег: 0–55 °C (senza ghiaccio). Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 4 W. потрошувачка на енергија: 11 W. Класа за заштита: IP 20.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi