Seritë 5020

ROBOCAL, Zgavër ajri automatike. Rubinet i plotë me mbyllje automatike.

Shko te
502530.png
502530_dim~-~page-1.png
502530.png
502530_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike. Rubinet i plotë me mbyllje automatike.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Rubinet i plotë me mbyllje automatike. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
9695e0fd-47c8-474d-953f-04bdeaebd211

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi