Серија 5020

ROBOCAL, Автоматски отвор за воздух. Целосно со вентил за автоматско исклучување.

Оди до
502530.png
502530_dim~-~page-1.png
502530.png
502530_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух. Целосно со вентил за автоматско исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Целосно со вентил за автоматско исклучување. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
9695e0fd-47c8-474d-953f-04bdeaebd211

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi