Seritë 215

CALEFFI CODE®, Sensor PRO. Sensor temperature ambienti me valë Sensor PRO Wireless, me kontakt boileri.

Shko te
215001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sensor PRO.
Sensor temperature ambienti me valë Sensor PRO Wireless, me kontakt boileri.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: me bateri (2 x 1,5 V)
Klasa e mbrojtjes: IP 30
Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A
Lustër: RAL 9003 e bardhë
Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sensor PRO. Sensor temperature ambienti me valë Sensor PRO Wireless, me kontakt boileri. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: me bateri (2 x 1,5 V). Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A. Lustër: RAL 9003 e bardhë. Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Lëviz poshtë-lart