Серија 215

CALEFFI CODE®, Sensor PRO. Сензор PRO Безжичен сензор за температура на околината со контакт со котелот.

Оди до
215001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Sensor PRO.
Сензор PRO Безжичен сензор за температура на околината со контакт со котелот.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V)
Класа за заштита: IP 30
Оцена на контакт (24V): 1 A
Завршница: бела RAL 9003
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Sensor PRO. Сензор PRO Безжичен сензор за температура на околината со контакт со котелот. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V). Класа за заштита: IP 30. Оцена на контакт (24V): 1 A. Завршница: бела RAL 9003. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти