Серија 215

CALEFFI CODE®, Gateway PRO. Безжична повеќезонска порта за регулирање на температурата, со вграден GSM, UMTS, LTE модем.

Оди до
215100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Gateway PRO.
Безжична повеќезонска порта за регулирање на температурата, со вграден GSM, UMTS, LTE модем.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C
Класа за заштита: IP 30
Оцена на контакт (24V): 1 A
Завршница: бела RAL 9003
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Gateway PRO. Безжична повеќезонска порта за регулирање на температурата, со вграден GSM, UMTS, LTE модем. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Класа за заштита: IP 30. Оцена на контакт (24V): 1 A. Завршница: бела RAL 9003. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти