Серија 215

CALEFFI CODE®, Gateway. Gateway Безжична повеќезонска порта за регулирање на температурата.

Оди до
215100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Gateway.
Gateway Безжична повеќезонска порта за регулирање на температурата.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C
Класа за заштита: IP 30
Оцена на контакт (24V): 1 A
Завршница: бела RAL 9003
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi, Продолжување BLE

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Gateway. Gateway Безжична повеќезонска порта за регулирање на температурата. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Класа за заштита: IP 30. Оцена на контакт (24V): 1 A. Завршница: бела RAL 9003. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi, Продолжување BLE.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти