Seritë 215

CALEFFI CODE®, Gateway. Portëkalim rregullimi temperature me shumë zona me valë Gateway Wireless.

Shko te
215100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Gateway.
Portëkalim rregullimi temperature me shumë zona me valë Gateway Wireless.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–40 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 30
Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A
Lustër: RAL 9003 e bardhë
Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz, Wi-Fi, BLE

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Gateway. Portëkalim rregullimi temperature me shumë zona me valë Gateway Wireless. Gama e temperaturës së ambientit: 0–40 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A. Lustër: RAL 9003 e bardhë. Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz, Wi-Fi, BLE.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Lëviz poshtë-lart