Seritë 7001

PLURIMOD® CLIMA, Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh.

Shko te
700105003.png
700105-700105%20003-700115.png
700105003.png
700105-700105%20003-700115.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh.

Me izolim.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Gjatësia
Lartësia
610 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh. Me izolim. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Gjatësia: 480 mm. Lartësia: 610 mm.
SCIP code
8696d5b3-ce6e-4239-93e3-700fab2ec47f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi