Серија 7001

PLURIMOD® CLIMA, Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.

Оди до
700105003.png
700105-700105%20003-700115.png
700105003.png
700105-700105%20003-700115.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.

Со изолација.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Должина
Висина
610 mm
3D модели
Текст за опис
Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал. Со изолација. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Должина: 480 mm. Висина: 610 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi