Seritë 7000

Grupe të para-montuara për vendosjen në planin e uljes.

Shko te
700036.png
700036_dim~-~page-1.png
700036.png
700036_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grupe të para-montuara për vendosjen në planin e uljes.
Pajisur me:
- 1 kolektor koplanar 1 1/4” - 3 lidhje 3/4” për qarkun e ngrohjes/ftohjes.
- valvula mbyllëse teleskopike;
- tuba për shpëlarje;
- tapa për pjesën e sipërme;
- izolues kolektorësh.
Të gatshëm për 3 përdorues të kompletuar.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Thellësia: 160 mm
Lartësia: 840 mm
Gjerësia: 650 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grupe të para-montuara për vendosjen në planin e uljes. Me izolim. Pajisur me: - 1 kolektor koplanar 1 1/4” - 3 lidhje 3/4” për qarkun e ngrohjes/ftohjes. - valvula mbyllëse teleskopike; - tuba për shpëlarje; - tapa për pjesën e sipërme; - izolues kolektorësh. Të gatshëm për 3 përdorues të kompletuar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Thellësia: 160 mm. Lartësia: 840 mm. Gjerësia: 650 mm.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grupe të para-montuara për vendosjen në planin e uljes. Me izolim. Pajisur me: - 1 kolektor koplanar 1 1/4” - 3 lidhje 3/4” për qarkun e ngrohjes/ftohjes. - valvula mbyllëse teleskopike; - tuba për shpëlarje; - tapa për pjesën e sipërme; - izolues kolektorësh. Të gatshëm për 3 përdorues të kompletuar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Thellësia: 160 mm. Lartësia: 840 mm. Gjerësia: 650 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi