Seritë 7000

Njësi me 3 dalje për qarkun e ujit shtëpiak.

Shko te
700037.png
700037_dim~-~page-1.png
700037.png
700037_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi me 3 dalje për qarkun e ujit shtëpiak.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Thellësia: 240 mm
Lartësia: 870 mm
Gjerësia: 500 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi me 3 dalje për qarkun e ujit shtëpiak. Me izolim. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Thellësia: 240 mm. Lartësia: 870 mm. Gjerësia: 500 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi