Серија 7000

Единица со 3 излези за коло за вода во домаќинството.

Оди до
700037.png
700037_dim~-~page-1.png
700037.png
700037_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица со 3 излези за коло за вода во домаќинството.
Комплетно со:

  • 1 двоен разводен колектор, 1 1/4";
  • 3 приклучоци, 3/4" за коло за греење/ладење;
  • телескопски вентили за исклучување;
  • цевки за испирање;
  • капачиња за приклучок на крајот.

Со изолација на колектори.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–90 °C
Длабочина: 240 mm
Висина: 870 mm
ширина: 500 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единица со 3 излези за коло за вода во домаќинството. Со изолација. Комплетно со:1 двоен разводен колектор, 1 1/4";3 приклучоци, 3/4" за коло за греење/ладење;телескопски вентили за исклучување;цевки за испирање;капачиња за приклучок на крајот. Со изолација на колектори. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Длабочина: 240 mm. Висина: 870 mm. ширина: 500 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi